Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

Exclaimer

Wat staat er onder de mailtjes die u verstuurt? Heeft u hier uw bedrijfsgegevens vermeld staan? Of heeft u hier alleen uw naam staan? Als u van Exclaimer gebruik maakt, kunt u deze mailhandtekening volledig naar wens ontwikkelen. Dit doet u niet alleen voor u, maar ook voor al uw werknemers.

Wat is Exclaimer precies?

Exclaimer is de beste tool op het gebied van e-mailhandtekeningen. Met deze tool ontwikkelt u eenvoudig een e-mailhandtekening, waarna deze door de gehele organisatie gebruikt kan worden.

 

Hierbij gebruikt niet iedereen exact dezelfde handtekening. Het is namelijk mogelijk om per werknemer zijn/haar naam, foto en functie in te laden. Elke werknemer mailt hierdoor met zijn/haar unieke handtekening. Maar, wel met een handtekening die volledig in lijn is met de rest van de onderneming.

 

Wat zijn de voordelen van Exclaimer?

Voor veel van onze klanten hebben wij Exclaimer gebruikt. Met deze tool geniet u namelijk van talloze voordelen:

 

  • U creëert hiermee de gewenste uniformiteit. Ongeacht wie van uw werknemers een mail verstuurt, is de handtekening van de mail volledig in lijn met de huisstijl van uw onderneming. Dit brengt een ideale uniformiteit met zich mee.
  • Voor alle apparaten geschikt. De tool van Exclaimer is voor alle apparaten geschikt, inclusief mobiele apparaten. Ook als uw werknemers vanaf hun smartphone een mail versturen, is de handtekening perfect.
  • Ideaal in te zetten voor marketingcampagnes. De e-mailhandtekeningen kunt u met Exclaimer ook als marketingmiddel inzetten. Het is mogelijk om marketing campagnes aan deze handtekening toe te voegen, waarbij u actief alle resultaten op kunt meten.
  • De handtekening voldoet aan de weten regelgeving. Op het gebied van juridische compliance scoort Exclaimer ook hoge punten. Elk mailtje dat u verstuurt, beschikt over de juiste passende juridische disclaimer. Hiermee voldoen de mails automatisch aan de geldende wet- en regelgeving.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Wilt u met uw onderneming van bovengenoemde voordelen profiteren? Dan kunt u het beste direct contract met ons opnemen. Voor veel van onze klanten hebben wij de dienst van Exclaimer al op de gewenste manier geïmplementeerd.

Onze experts beschikken over alle benodigde expertise. Dankzij deze expertise stellen wij uw e-mailhandtekening binnen mum van tijd geheel naar wens in. Vanaf dat moment heeft u géén omkijken meer naar de e-mailhandtekeningen. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!