Nieuwe website IT Formule

Het was de hoogste tijd om onze website volledig te vernieuwen! Dit hebben wij dan ook gedaan. Na een lang proces van ontwikkelen, optimaliseren en finetunen is het ons gelukt om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. We lanceren daarom vandaag met trots de nieuwe website van IT Formule.

We hebben niet alleen voor een nieuwe website gekozen, maar ook voor een nieuwe huisstijl. Binnen onze nieuwe huisstijl krijgt de kleur oranje de hoofdrol. De kleur oranje staat voor geluk, creativiteit, stimulatie en succes. Stuk voor stuk woorden die aansluiten op de kernwaarden van IT Formule.

Onze nieuwe website
Met onze nieuwe website zetten wij de volgende stap in ons succesvolle bestaan. Ons bedrijf heeft een mooie groei doorgemaakt, maar liep qua website toch enigszins achter. Onze website sluit volledig aan op de groei die we doorgemaakt hebben én nog door gaan maken.

Op onze website vindt u verschillende zaken:

  • We informeren u op onze nieuwe website over de diensten die we aanbieden. Neem op u gemakje een kijkje in ons aanbod van diensten en bepaal op welke gebieden wij u van dienst kunnen zijn.
  • We kunnen u hulp op afstand bedienen. Met dank aan speciale software zijn we in staat om u hulp op afstand te bedienen. Deze hulp op afstand vraagt u met één klik op de muisknop aan.
  • We informeren u over belangrijke updates. De wereld van IT staat nooit stil. Aangezien de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, hebben wij besloten om ons eigen blog te starten. In ons eigen blog informeren wij u graag over de belangrijkste updates over IT zaken.
  • U kunt direct contact met ons opnemen. Uiteraard is het mogelijk om via onze website mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Dit kunt u op meerdere manieren doen, waaronder Whatsappen, mailen of bellen.

Dat we bij onze re-branding voor oranje als kleur hebben gekozen, is mogelijk even voor u wennen. Waar u niet aan hoeft te wennen, is de service die wij bieden. Dat de default kleur aangepast is, is niet van invloed op de service die wij verlenen. U kunt te allen tijde met een gerust hart bij ons terecht voor uiteenlopende IT uitdagingen en zaken.

Wilt u meer informatie? Of wilt u direct hulp op afstand aanvragen? Neem direct contact met ons op. Een nieuwe website en hoofdkleur, maar dezelfde service!