PRINT365 

Printen voor een vast bedrag per maand.

Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar de printer in jouw bedrijfspand en vol tevredenheid van jouw printer gebruikmaken? Dan is de nieuwe dienst van EPSON zeker interessant voor jou!

Print365

Wat zijn de voordelen van Print365?

Spreekt het verhaal van Print365 je op dit moment al aan? Dat begrijpen goed. Deze nieuwe en onderscheidende dienst van EPSON brengt de nodige voordelen met zich mee.

none
Beschikking over een gloednieuwe printer

Maak je in jouw bedrijfspand op dit moment gebruik van een oude printer? Dan is PRINT365 sowieso al interessant voor je. Je krijgt namelijk bij deze abonnementsdienst een gloednieuwe printer geleverd. Deze printer sluit aan op jouw wensen en is uiteraard van de gewenste kwaliteit.

Bij EPSON kun je van een sublieme kwaliteit uitgaan. De kans dat jouw problemen met de printer krijgt, is hierdoor al geminimaliseerd. Tevens geniet je van een lange levensduur. EPSON kiest bij haar printers namelijk uitsluitend voor de beste materialen, beste onderdelen en beste afwerking. Dit merk je terug aan de algehele kwaliteit van de printer, van de printjes én aan de levensduur!

Standaard vast bedrag per maand

Je betaalt standaard een vast bedrag per maand. Ongeacht hoeveel inkt je gebruikt. En ongeacht hoe vaak de EPSON monteur bij je langs moet komen. Juist doordat je maandelijks een vast bedrag betaalt, ben je verzekerd van veel zekerheid.

Geen omkijken naar de installatie

Heb je wel eens geprobeerd om een nieuwe printer te installeren? In dat geval heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat. Als je van PRINT365 gebruik gaat maken, heb je óók hier geen omkijken meer naar. Je krijgt namelijk niet alleen de gloednieuwe EPSON printer geleverd, maar deze printer wordt ook nog volledig naar wens geïnstalleerd.

Zo wordt de printer op de door jouw gewenste plek neergezet. Vervolgens wordt de printer geïnstalleerd, gereed gemaakt en ondergebracht in uw bedrijfsnetwerk. Vanaf dat moment kun je – en al jouw werknemers – met veel plezier gebruik maken van de gloednieuwe EPSON printer. Zonder dat je daar zelf iets voor hebt hoeven te doen!

Keuze uit meerdere pakketten

Wil je een specifieke printer in jouw bedrijfspand hebben? Of heb je andere wensen op het gebied van de nieuwe printer? Het maakt niet zozeer wat jouw wensen zijn; EPSON kan aan jouw wensen voldoen. Bij het samenstellen van een pakket kan je namelijk de printer naar keuze uitkiezen.

Je hebt in totaal uit 14 printers de keuze. Sommige printers kunnen in A3 formaat printen, terwijl andere printers in kleur kunnen printen. Het is volledig aan jou om jouw wensen op een rijtje te zetten en vervolgens de perfecte printer uit te kiezen. Naar de installatie van jouw printer heb je verder dus geen omkijken.

Nooit meer inkt bestellen

Als je veelvuldig van een printer gebruik maakt, gaat het behoorlijk hard met de inkt. Dit betekent dat je ook regelmatig nieuwe inkt moet bestellen. Doe je dat niet? Dan kom je op een gegeven moment voor een vervelende situatie te staan; je moet printen, maar er is geen inkt meer.

Bij PRINT365 van EPSON heb je daar geen omkijken meer naar. De printer geeft namelijk automatisch een seintje als de inkt op begint te raken. Op dat moment wordt er automatisch nieuwe inkt besteld. Deze inkt wordt vervolgens bij jou op kantoor afgeleverd.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is de inkt te vervangen. Als je dit eenmaal één keer gedaan heeft, is dit in het vervolg een fluitje van een cent. Al met al zorgt ook dit voordeel voor veel gemak en ontzorging.

Van de beste service verzekerd

Krijg jouw EPSON printer na verloop van tijd problemen? Geen probleem! Bij PRINT365 ben je namelijk van de beste service verzekerd. Zodra je printer niet meer naar wens functioneert, komt er een EPSON monteur bij je langs. Deze monteur is in staat om de printer snel en vakkundig te herstellen.

Belangrijk voordeel: je hoeft dus nooit meer zonder een printer te doen. De EPSON monteur komt direct bij je langs en lost het defect snel op. Mocht dit onverhoopt niet lukken, zorgt EPSON voor een andere oplossing.

Kosten zijn prima te budgetteren

Stuur je binnen jouw onderneming aan op een kostenbesparing? En wil je graag jouw kosten zo goed mogelijk proberen te budgetteren? Dan is PRINT365 van EPSON ook ideaal voor jou. Het is namelijk zo dat je elke maand een vast bedrag betaald; een vast bedrag voor alle hierboven genoemde voordelen.

Je weet dus echt elke maand waar je aan toe bent. Bovendien hoeft je geen rekening te houden met verborgen kosten. EPSON doet namelijk niet aan kleine lettertjes.

Wat kost PRINT365 van EPSON?

Wil je direct van de hierboven genoemde voordelen profiteren? In dat geval kun je direct op zoek gaan naar de beste printer van EPSON. Afhankelijk van de printer waar je voor kiest, zie je direct het maandbedrag vermeld staan.

Het maandbedrag is dus afhankelijk van de printer waar je voor kiest. Voor sommige printers betaal je een bedrag van 35 euro per maand, terwijl je voor een andere printer een maandbedrag van 149 euro moet betalen.

Direct van PRINT365 gebruikmaken?

Heb je direct oren naar PRINT365? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt namelijk direct een offerte op maat aanvragen. Vul je gegevens in, geef je wensen door en wij komen zo snel mogelijk voor je in actie. Wij hopen óók jou blij te kunnen maken met PRINT365!