Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

SentinelOne

Voor het tegengaan van ransomware is SentinelOne absoluut dé expert. Uw bedrijf en data is met de software van SentinelOne perfect beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Erg belangrijk, aangezien er meer en meer aanvallen plaatsvinden.

 

Wat is SentinelOne?

SentinelOne is absoluut unieke software op het gebied van ransomware. Dit systeem zorgt bijvoorbeeld voor eliminatie van bedreigingen van buitenaf. Door deze bedreigingen te elimineren, worden verstrekkende gevolgen voorkomen.

 

Daarnaast neemt dit systeem een hoop werk voor u uit handen. Is uw onderneming door een aanval geraakt? Dan zou u alle oude data en bestanden handmatig terug moeten zetten. Met SentinelOne behoort dat tot de verleden tijd. Deze randomsoftware doet dit namelijk automatisch voor u.

 

Wat zijn de voordelen van SentinelOne?

Vanuit IT Formule werken wij graag met SentinelOne. Voor veel klanten monitoren en bewaken wij de systemen, middels SentinelOne. We hebben hiermee perfect zich op eventuele aanvallen. En kunnen dankzij dit systeem ook snel in actie komen. Daardoor bent u van meerdere voordelen verzekerd:

 

  • U geniet van de best mogelijke beveiliging. Dankzij SentinelOne heeft u een stuk minder omkijken naar aanvallen van buitenaf. Uw onderneming is hier minder gevoelig voor, waardoor verstrekkende gevolgen op voorhand al voorkomen kunnen worden.
  • U geniet van een snel herstel. Is er toch een ransomaanval van invloed op uw bedrijf, bedrijfsvoering en systemen? Dan zorgt SentinelOne voor een snel herstel. Dit doet het systeem volledig automatisch, waardoor u ook hier geen omkijken naar heeft.
  • U kunt een hoop geld besparen. Met SentinelOne bent u ook nog in staat om veel geld te besparen. In plaats van dat uw IT afdeling tal van zaken in de gaten moet houden, laat u dit over aan dit systeem. Dit betekent dat u minder manuren hoeft te betalen.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?
Wilt u uw bedrijf beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf? Dan raden wij u graag aan om van SentinelOne gebruik te maken. Met dit systeem bent u perfect beschermd tegen de aanvallen van buitenaf. En u bent hierbij ook nog verzekerd van een snel herstel, bij eventuele schade.

 

Wilt u meer weten over SentinelOne? Of wilt u dit systeem direct in uw onderneming laten integreren? Bij IT Formule hebben wij experts rondlopen die alles over SentinelOne weten. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden.