Synology specialist

Wil je al jouw bestanden op een veilige manier opslaan? En moeiteloos (automatische) back-ups kunnen maken? Dan raden we je een Network Attachment Storage (NAS) aan. Met een NAS heb je geen omkijken meer naar het opslaan en back-uppen van al jouw bestanden.

Synology Specialist

Over het merk Synology NAS

Als je het over een NAS hebt, kom je al snel bij het merk Synology uit, het beste merk in deze branche. Synology is naast het beste merk, ook het merk waar wij nauw mee samenwerken. Door deze bundeling van krachten kunnen wij complete Synology systemen leveren, en indien gewenst de systemen volledig voor je installeren.

Wat kun je met een Synology NAS?

Synology NAS is populair als het aankomt op het opslaan van en het maken van back-ups van je bestanden. De NAS van Synology kun je voor onder meer de volgende doeleinden gebruiken:

 

Fileserver

Back-up van Google Workspace mail en bestanden

Back-up van servers en computers maken

Beveiliging van camerabeelden opslaan

Virtueel servers draaien op een NAS

VPN-server

Onze diensten

Bij IT Formule ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke Synology systemen. Wij staan graag voor je klaar om je te informeren over de verschillende mogelijkheden. Nadat je de knoop hebt doorgehakt, nemen wij als dat wordt gewenst ook de gehele levering en installatie op ons. Liever zelf installeren? Dat is ook geen enkel probleem. In dat geval leveren wij de Synology

NAS op maat. Door de jaren heen hebben wij veel mensen blij mogen maken met de Synology NAS. Doordat wij zoveel ervaring hebben, mogen wij ons ook gerust als een Synology specialist omschrijven. Dit handige apparaat kent voor ons gewoonweg geen geheimen meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je ook van de voordelen van de Synology NAS profiteren? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en maken een offerte voor je op maat. Van de aanschaf van een NAS ga je in ieder geval geen spijt krijgen. Gemak, gemak en nog eens gemak. Dat zijn de voordelen van een Synology NAS én van IT Formule.