Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

ThreadScan

Cybercriminaliteit is één van de grootste gevaren voor elk bedrijf. Cybercriminelen komen graag een systeem binnen om vervolgens informatie te stelen. Om dit tegen te gaan, is het van belang dat alle IT systemen perfect up to date zijn. Dat krijgen wij voor elkaar door gebruik te maken van ThreadScan.

 

Wat is ThreadScan?

Met ThreadScan is het mogelijk om online systemen te controleren op kwetsbaarheden. Dit gebeurt middels automatische scans, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft. Bovendien is het mogelijk om deze scans periodieke uit te laten voeren. U bent hierdoor te allen tijde verzekerd van de gewenste online veiligheid.

 

Wat zijn de voordelen van ThreadScan?

Het gevaar van cybercriminaliteit is groot. Cybercriminelen kunnen uw bedrijf platleggen en/of gevoelige informatie stelen. Om dit tegen te gaan, is het aan te raden om gebruik te maken van ThreadScan.

 

Zelf maken wij om meerdere redenen graag gebruik van dit programma:

  • De scans worden periodiek en automatisch uitgevoerd. Dit houdt in dat wij het programma voor u instellen, waarna het programma geheel automatisch zijn werk doet. U bent hierdoor het gehele jaar door verzekerd van de benodigde veiligheid.
  • De scans zijn onwijs uitgebreid. Het systeem van ThreadScan voert een controle op meer dan 120.000 bekende kwetsbaarheden uit. U kunt hierdoor er van uitgaan dat de controle allesomvattend is.
  • Voor alle netwerken geschikt. Elk netwerk dat op het internet aangesloten is, is geschikt voor ThreadScan. Deze software is in staat om elke website, elk bedrijfsnetwerk en elk ander systeem te controleren. De enige eis die hieraan wordt gesteld, is dat het systeem direct op het internet aangesloten is.
  • Snel de juiste maatregelen treffen. Blijkt uit een ThreadScan dat er bepaalde kwetsbaarheden zijn? Dan krijgt u dit op tijd inzichtelijk, dankzij dit systeem. De scans laten bepaalde kwetsbaarheden tijdig zien, waardoor snel de juiste maatregelen getroffen kunnen worden.

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Wilt u uw netwerken beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf? Dan zijn wij u graag van dienst met ThreadScan. Wij stellen deze software perfect in, waardoor er periodiek (en automatisch) scans uitgevoerd worden. Blijkt uit de scan dat er een kwetsbaarheid aanwezig is? Dan komen wij direct voor u in actie.

Neem gerust contact op voor het bespreken van alle mogelijkheden!