Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

Veaam

Veaam is marktleider op het gebied van back-up, herstel en gegevensbeheer voor tal van producten. Met de software van Veaam geniet u van veel gemak en van de gewenste beveiliging. Het bedrijf zelf omschrijft dit overigens als ‘moderne gegevensbeveiliging’.

 

Wat is Veaam precies?

Veaam omschrijft zichzelf ook als de nummer 1 provider van back-up en herstel. Vanuit IT Formule kunnen wij ons aansluiten bij deze omschrijving. Met dit systeem verzorgen wij namelijk de back-up van onze klanten. Het gaat hierbij om back-ups van data, maar ook van complete IT omgevingen. Mocht er onverhoopt iets met uw IT omgeving gebeuren, moet u altijd een werkende back-up hebben. Dat krijgt u voor elkaar met de software van Veaam.

 

Wat zijn de voordelen van Veaam?
Met de software van Veaam geniet u van enkele zwaarwegende voordelen:

 

  • U beheert en beschermt al uw gegevens perfect in de cloud. Alle data, alle gegevens en alle informatie die u in de cloud opslaat, wordt door Veaam perfect beschermd.
  • U heeft geen omkijken naar het maken van backups. Maakt u op dit moment nog handmatig back-ups van uw data en IT omgeving? Dit kost veel tijd en kent een hoge foutenmarge. Door van Veaam gebruik te maken, bent u van een automatische back-up verzekerd. Ideaal!
  • U geniet van een modernisering van uw back-up. De back-ups worden door Veaam op de best mogelijke manier gemaakt. U voldoet hiermee met vertrouwen aan de zogeheten Service Level Agreements.
  • U geniet van een flinke kostenbesparing. Op de website van Veaam valt te lezen dat klanten jaarlijks gemiddeld 1,1 miljoen dollar besparen met deze software.
  • U geniet van een korte hersteltijd. Is onverhoopt één van uw apps of softwaresystemen beschadigd geraakt? Met Veaam geniet ut van een 5 keer kortere hersteltijd.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?
Wilt u graag gebruik maken van de software van Veaam? Dan zit u hiervoor bij IT Formule goed. Wij werken maar al te graag met deze software én kunnen de software in uw bedrijfsomgeving implementeren. U heeft vanaf dat moment geen omkijken meer naar de veiligheid van uw IT omgeving, softwaresystemen en apps in de cloud.

 

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!