Zakelijk TV abonnement

Wil je graag in een specifieke ruimte een TV ophangen? Indien dit een zakelijke ruimte betreft, moet je een Zakelijk TV abonnement afsluiten. Dit is een abonnement dat geschikt is voor alle type organisaties!

Zakelijk TV

Alles over een Zakelijk TV abonnement

none
Wat is een zakelijk TV abonnement precies?

Met een Zakelijk TV abonnement kunnen jouw klanten naar standaard tv-zenders kijken, maar je kunt zelft content plaatsen op de tv. Zo kun bijvoorbeeld tekstbanners tonen.

In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten al mogen verblijden met een Zakelijk TV abonnement. Dit waren onder meer bedrijven, hotels, tandartspraktijken, huisartspraktijken en eigenaren van vakantiehuizen. Zoals je kunt zien, kun je in tal van situaties profiteren van de voordelen van een zakelijk TV abonnement.

Waarom een zakelijk TV abonnement afsluiten?

Hang je in een bepaalde ruimte een TV op? Dan weet je direct dat dit dé eyecatcher in deze ruimte wordt. Door op de televisie jouw content te laten zien, laat je klanten direct met jouw bedrijf kennis maken.

Tevens kun je de televisie als reclamemiddel inzetten. Via een webportal kun je de televisie geheel naar wens instellen en kun je klanten bijvoorbeeld op leuke acties wijzen waar zij direct van kunnen profiteren.

Verder biedt een Zakelijk TV abonnement ook nog vermaak. Denk maar eens aan de situatie als je in de wachtkamer van de tandarts moet wachten. Indien je op dat moment televisie kunt kijken, kun je de wachttijd op een leuke manier besteden.

Wat heb je nodig voor een Zakelijk TV abonnement?

Wil je direct een Zakelijk TV abonnement afsluiten? Voordat het zover is, moet je wel over twee dingen beschikken:

  • Internet via kabel: het Zakelijk TV abonnement dat wij leveren, werkt altijd via een internetverbinding met een kabel.

  • Een televisie: uiteraard heb je ook een televisie nodig. Je hebt gelukkig tegenwoordig de keus uit veel (relatief voordelige) televisies.

Wat kost ons Zakelijk tv abonnement?

Spreekt het principe van een Zakelijk TV abonnement je aan? Dan is het goed om te weten dat onze diensten behoorlijk voordelig zijn!

Indien je bij ons een abonnement afsluit, doe je dit voor een termijn van 12 maanden. Per maand betaal je een bedrag van 17,50 euro met eenmalige aansluitkosten van 99 euro. 

Direct een zakelijk TV abonnement afsluiten?

Dat kan via onze website! Maar je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. We staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook als je van advies voorzien wilt worden, kun je gerust contact opnemen met ons.