Telefonie

IT Formule brengt orde in de chaos van telefonie

Het grote voordeel van onze aanpak is dat we van uw telefonie een overzichtelijk geheel maken. En dat is vaak hard nodig: telefonie is tegenwoordig een hele waaier van technologie. Vaste lijnen, mobiele lijnen, handsets, mobieltjes, zakelijk gebruik van privételefoons, privégebruik van zakelijke toestellen, medewerkers die onderweg zijn en dan weer thuiswerken of op kantoor zijn… de mogelijkheden zijn eindeloos. IT Formule heeft voor u een reeks oplossingen en partners, en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telefonie. En: helemaal toegepast op de ideale omstandigheden voor uw bedrijf en uw mensen

Bereikbaarheid, dat is alles

Eigenlijk is telefonie heel simpel als je ‘bereikbaarheid’ als enige doel stelt. Daar zetten we dan ook op in. Technologie moet dienstbaar zijn aan de bereikbaarheid van uw bedrijf, van mensen, van elke afzonderlijke afdeling, van medewerkers die thuiswerken of onderweg zijn. Soms zetten we de nieuwste high-tech oplossing in, maar soms is een bestaande, klassieke oplossing beter. Kort gezegd: we leveren telefoniediensten voor op kantoor of andere bedrijfslocaties als fabrieken of bijvoorbeeld distributiehallen, voor onderweg en voor op de thuiswerkplek. En daar vallen ook mobiele-telefoonabonnementen voor medewerkers onder.

Als IT Formule zijn we partner van diverse providers op telefoongebied. Logisch, want er moet wel iets te kiezen zijn als het om uw telefoniepakket gaat. U zit bij ons dus niet op voorhand vast aan een merk als het gaat om abonnementsvormen, toestellen en andere hardware.

Hoe wilt u het geregeld hebben?

Uw bedrijf of organisatie heeft eigen behoeften. Vaste telefonie kan belangrijk zijn. Misschien wilt u dat gesprekken centraal binnenkomen en via de receptie worden doorgeschakeld naar vaste toestellen of ook mobiele lijnen. Wij kunnen vaste en mobiele telefonie koppelen en zo inrichten dat het voor u gewoon géén gedoe oplevert.

Beheer van abonnementen en toestellen

IT Formule kan u veel werk uit handen nemen. Dat is ook nodig, want er komt heel wat kijken bij het beheer van aansluitingen en abonnementen, of het regelen van extra toestellen, headsets en tablets, en reparatie of vervanging waar nodig. Even bellen met IT Formule en klaar bent u.