Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

3CX

Met het systeem van 3CX brengt u uw zakelijke telefonie naar een nog hoger niveau. Met dit systeem kunt u uw volledige communicatie tot in perfectie instellen. U bent hiermee bijvoorbeeld in staat om de beste telefonische service te verlenen. Vanuit IT Formule kunnen wij alles voor u op het gebied van dit VoIP systeem regelen.

Wat is 3CX?

U kunt het systeem van 3CX zien als de meest complete telefoniesoftware van dit moment. Dit is onder meer te danken aan de vele VoIP mogelijkheden, maar ook aan de Unified Communication opties. U bent hiermee in staat om te bellen vanaf een pc in plaats van een vaste telefoon.

 

Wat zijn de voordelen van 3CX?

Met het systeem van 3CX geniet u van veel voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat u altijd bereikbaar bent met uw onderneming. Uw werknemers kunnen met een (vaste) telefoon bellen, maar kunnen dus ook bellen via hun pc.

Verder is het met dit systeem mogelijk om videogesprekken te houden. Heeft u bijvoorbeeld klanten die graag middels videobellen gesprekken voeren? Dan biedt 3CX uitkomst. U kunt bovendien met dit systeem op een ideale manier communiceren met hun werknemers. Werken uw werknemers veel vanuit huis? Dan bieden deze videogesprekken uiteraard ook veel mogelijkheden.

Bijkomend voordeel is dat u met 3CX veel geld kunt besparen. U bespaart op het gebied van telefoniekosten, maar ook op het gebied van bedrijfsprocessen. U kunt de kosten omlaag brengen, terwijl u met uw bedrijf wel een nóg betere service kunt verlenen. Bovendien kunt u 3CX op veel manieren laten functioneren. U kunt dit systeem bijvoorbeeld in de cloud laten werken, maar ook bij u lokaal.

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Wilt u uw telefonie graag naar een hoger niveau tillen? En wilt u van VoIP telefonie met veel mogelijkheden profiteren? Dan zit u bij 3CX én IT Formule goed. Vanuit IT Formule kunnen wij de volledige implementatie van 3CX voor u verzorgen.

 

Wij implementeren dit systeem volledig in binnen uw onderneming. Hierbij dragen wij zorg voor een feilloze installatie, evenals het naar wens instellen van dit systeem. Vervolgens zorgen wij voor het beheer, updaten en onderhouden van dit systeem.

 

Wilt u hier meer over weten? Of wilt u direct van onze diensten gebruik maken? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!