IT-beheer

Compleet IT-beheer en -ondersteuning voor bedrijven

Een structurele aanpak is het beste voor uw IT. Dat zorgt voor een soepel verloop van de werkzaamheden én maakt snel schakelen mogelijk als zich een oponthoud voordoet. IT Formule voorziet u van zo’n structurele aanpak: tot in de puntjes georganiseerd IT-beheer en IT-onderhoud. We doen dat bij u op locatie, maar net zo makkelijk door op afstand in uw werkomgeving in te loggen. Met eenvoudige toepassingen kunnen we online eventuele probleempjes snel herstellen.

Voor een vast bedrag per maand zit u dus goed met alles wat u aan goed functionerende apparatuur en software nodig hebt. Van werkplek tot cloud, van scanner tot printer, van firewall tot cybersecurity.

Onze IT-servicedesk staat klaar voor al uw medewerkers

Uw medewerkers zijn met dagelijkse vragen of problemen welkom bij onze servicedesk. Heel veel kunnen we op afstand meteen oplossen. Onze servicedesk is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdagen van 8.30 tot 16.00 uur. Buiten onze openingstijden zijn we ook bereikbaar voor spoedgevallen, waarvoor we een storingsfee vragen. Met deze services is uw bedrijf ervan verzekerd dat er 24/7 iemand bereikbaar is, die u meteen verder helpt.

Onze servicedesk is bereikbaar op telefoonnummer 071-2340600.