IT Security

Stevige IT-security voor bedrijf en overheid vindt u bij IT Formule

Bent u helemaal zeker van de IT-security bij uw bedrijf of overheidsinstelling? Of kan het nog wel een niveau hoger? Neem het zekere voor het onzekere. IT Formule verzorgt de nieuwste veiligheid voor uw bedrijf of overheidsinstelling. Van de juiste software en firewalls tot en met periodieke veiligheidsscans en krachtige bescherming tegen virussen en ransomware. Maak kennis met onze uitgebreide security-diensten.

 

Sta voortaan sterker met onze security-diensten

Digitale veiligheid is nooit af. De druk van buitenaf is reëel en vraagt om dagelijks monitoren. IT Formule kan u daarbij helpen, om te beginnen natuurlijk standaard bij al onze IT-beheerdiensten. Denk aan het installeren en beheren van beveiligingssoftware waardoor al uw systemen beveiligd zijn tegen virussen en ransomware. Ook het scannen van uw digitale omgeving op veiligheid hoort tot onze taken. We controleren de configuratie van uw IT-omgeving periodiek en voeren daarnaast testen ‘van buitenaf’ uit, zodat we eventuele veiligheidsrisico’s in uw digitale organisatie vroegtijdig kunnen opsporen.

Cybersecurity, digitale veiligheid, het is allemaal ook een kwestie van alert blijven. Elkaar scherp houden. Veilig gebruik van wachtwoorden hoort daarbij, en daar helpen we graag bij. Hetzelfde geldt voor tweewegverificatie voor bijvoorbeeld e-mailaccounts en apps. IT Formule legt de basis voor goed securitybeleid in uw bedrijf of organisatie.