Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

Fortinet

Fortinet is één van de betere leveranciers van routers. Ook voor andere netwerkproducten bent u bij dit A-merk aan het juiste adres. Dit merk levert kwaliteit en biedt bovenal veel verschillende soorten netwerkproducten.

 

Daarnaast biedt Fortinet het systeem Fortigate aan. Met dit systeem geniet u met uw bedrijf van een veilige firewall. U kunt hierdoor op een veilige manier ondernemen, zonder hiervoor bang te hoeven zijn voor bijvoorbeeld aanvallen van buitenaf.

 

Wat zijn de voordelen van Fortinet & Fortigate?

Fortinet is simpelweg een geweldige leverancier van netwerkapparatuur. De focus ligt hierbij op het functioneren van het netwerk, maar ook op de beveiliging. Alle apparaten die u van Fortinet kunt kopen, dragen hiermee zorg aan de veiligheid van uw onderneming.

 

Over Fortigate zijn wij bij IT Formule ook erg te spreken. Met dit aanvullende systeem geniet u van een perfecte firewall. U kunt dit zien als een systeem waarmee delen van een netwerk van elkaar gescheiden worden. Dit stelt u in staat om bijvoorbeeld uw intranet of intern netwerk perfect te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

 

Wilt u iets doen aan de potentiële gevaren van cybersecurity? Dan zit u bij het merk Fortinet dus goed:

 

  • Dit merk biedt de beste apparatuur voor veilige netwerken aan
  • Bij Fortinet bent u ook aan het juiste adres voor de best mogelijke firewall
  • Dankzij Fortinet en Fortigate wapent u zich perfect tegen de gevaren van cybersecurity

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Bij IT Formule kunt u terecht voor routers en netwerkproducten van Fortinet. Wij leveren deze producten, maar zijn uiteraard ook in staat om deze bij u lokaal te installeren. Wij verzorgen de totale installatie en integratie, waardoor u nergens omkijken naar heeft.

 

Daarnaast maken wij bij veel van onze klanten gebruik van Fortigate. Met name bij MKB bedrijven is het met dit systeem mogelijk om een perfecte firewall te creëren. Hiermee beschermen we de systemen van onze klanten tegen aanvallen van buitenaf.

 

Wilt u zelf ook van bovengenoemde voordelen profiteren? En wilt u daarom gebruik maken van de producten van Fortinet of het systeem Fortigate? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. We voorzien u graag van het juiste advies en nemen graag de volledige installatie voor onze rekening.