Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

Microsoft Azure

Microsoft Azure is één van de meest interessante zakelijke diensten van Microsoft. Met deze dienst kunnen meerdere internetdiensten aangeboden worden, waarna u via de cloud gebruik van deze diensten kunt maken. Dit geldt voor u, maar ook voor al uw werknemers.

 

Wat is Microsoft Azure precies?

Microsoft Azure wordt gezien als de cloud omgeving van Microsoft. In deze omgeving kunt u allerlei internetdiensten toevoegen, waarna u van deze diensten gebruik kunt maken. U bent hierbij niet gebonden aan een vaste locatie, aangezien alle diensten zich in de cloud bevinden. Uw werknemers kunnen zodoende van over de gehele wereld gebruik maken van de verschillende diensten.

 

Wat zijn de voordelen van Microsoft Azure?

Met Azure van Microsoft geniet u van belangrijke voordelen:

 

  • Dit platform is goed schaalbaar en extreem flexibel. Voor het instellen en organiseren van dit platform zijn wij u graag van dienst. Wij richten het platform volledig naar uw wensen in en beheren het platform vervolgens.
  • U geniet van de nieuwste technologieën. Microsoft is op het gebied van online diensten uiteraard één van de voorlopers. Mede hierdoor bent u verzekerd van de nieuwste technologieën, maar ook van de nieuwste security features.
  • U hoeft niet te investeren in dure hardware. Met Microsoft Azure geniet u nog van een flinke kostenbesparing. U hoeft namelijk niet in dure hardware te investeren, maar uitsluitend in deze online dienst. Aangezien deze dienst vrij betaalbaar is, levert dit een flinke kostenbesparing op.
  • U betaalt alleen voor de middelen waar u gebruik van maakt. Bij Microsoft Azure betaalt u uitsluitend voor de middelen & diensten waar u gebruik van maakt. U kunt hierdoor veel invloed op de uiteindelijke kosten uitoefenen.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Voor onze klanten maken wij graag gebruik van Azure. Wij richten het platform bij onze klanten volledig in en beheren dit vervolgens. Onze klanten hebben hierdoor geen omkijken naar dit handige platform vol met internetdiensten.

 

Wilt u hier ook van profiteren/genieten? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en nemen al het werk voor u uit handen. Met Microsoft Azure is in ieder geval héél veel mogelijk!