Microsoft Azure

Maak je op dit moment binnen jouw organisatie al gebruik van Microsoft Azure? Of ben je van plan om dit cloudplatform van Microsoft in jouw organisatie te implementeren?

IT Formule biedt de Azure dienst aan, terwijl we je ook helpen met de implementatie en het beheer. Met de Microsoft Azure dienst heb je zelf nergens meer omkijken naar. Ondertussen profiteer je wel van alle voordelen van Microsoft Azure!

Microsoft 365

Alles over Microsoft Azure

none
Wat is Microsoft Azure precies?

Microsoft Azure is een zogeheten cloudplatform. Dit betekent dat je allerlei applicaties, programma’s en software aan dit cloudplatform kunt koppelen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je direct gebruik maken van al deze systemen van Windows. Dit doe je allemaal via het internet. Of beter gezegd: via de cloud.

Doordat Microsoft Azure een online platform is, kun je al jouw medewerkers toegang geven tot dit platform. Zo stel je hen in staat om gebruik te maken van alle applicaties en software. Ongeacht waar jouw werknemers precies zijn.

Waarom voor Microsoft Azure kiezen?

Door de jaren heen heeft Microsoft Azure een gigantische naam opgebouwd. Sterker nog; het is op dit moment voor Microsoft één van de belangrijkste diensten/producten. Met Azure kun je namelijk alle kanten op, terwijl het cloudplatform ook nog super snel is.

Je hebt naar de veiligheid geen omkijken. Microsoft draagt namelijk zelf zorg voor een perfecte veiligheid. De privacy wordt gewaarborgd, updates worden uitgevoerd en jouw werknemers kunnen te allen tijde veilig werken. Ook met het oog op bijvoorbeeld persoonlijke gegevens van klanten/cliënten is Azure dus een geschikt systeem.

Tevens kun je naar wens opschalen, afschalen of dingen aanpassen. Je hebt hier geen investering in hardware voor nodig, terwijl je ook alleen maar hoeft te betalen naar gebruik. Eigenlijk biedt Microsoft Azure louter voordelen. Voor elk bedrijf.

Wat je zoal met Microsoft Azure kunt doen binnen jouw onderneming? We hebben enkele mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Extra servercapaciteit creëren: je kunt bijvoorbeeld allerlei bestanden op de server opslaan, waardoor jouw werknemers naar hartenlust kunnen werken.

  • Als back-up gebruiken: tevens kun je alle bestanden e.d. via Microsoft Azure als back-up opslaan.Een virtuele desktop creëren: ook is het mogelijk om via Microsoft Azure een virtuele desktop aan jouw werknemers te bieden.

  • Datawarehouse bouwen: via Microsoft Azure is het zelfs mogelijk om een volledig datawarehouse te bouwen.

Wat kost Microsoft Azure?

Ben je aan het overwegen om gebruik van Microsoft Azure te maken? Dan is het goed om te weten dat dit volledig maatwerk betreft. Wij horen daarom ook graag jouw wensen aan, waarna wij een voorstel op maat kunnen doen. Binnen dit voorstel op maat vind je ook de bijbehorende tarieven.

Bovendien doe je een beroep op ware specialisten. Binnen Microsoft Azure gaan wij elke uitdaging aan. De meeste wensen zijn voor ons echter geen uitdagingen meer, gezien de ervaring die onze specialisten hebben. Als je géén omkijken meer naar jouw Microsoft Azure platform wilt hebben, ben je bij IT Formule dus aan het juiste adres.

Direct met Microsoft Azure aan de slag?

Zou jij graag Microsoft Azure in jouw organisatie willen integreren? Dan doe je er verstandig aan om gebruik van onze diensten te maken. Wij ondersteunen je namelijk volledig bij het inzetten, integreren en optimaliseren van Microsoft Azure. Je zorgt zelf voor het beheer en voor de inrichting, maar wij voeren graag de volledige implementatie voor je uit.

Wil je het liefste zelf de implementatie en het beheer regelen? Ook dat is mogelijk. In dat geval bieden wij alleen de Azure diensten!

Neem gerust contact op met ons voor het bespreken van alle mogelijkheden. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, om je van advies te voorzien en om in actie te komen. Door zo snel mogelijk van Microsoft Azure gebruik te maken, zet je binnen jouw onderneming de volgende stappen in de digitalisering/automatisering.

Direct met Microsoft
Azure aan de slag?

Zou jij graag Microsoft Azure in jouw organisatie willen integreren? Dan doe je er verstandig aan om gebruik van onze diensten te maken. Wij ondersteunen je namelijk volledig bij het inzetten, integreren en optimaliseren van Microsoft Azure.

Je zorgt zelf voor het beheer en voor de inrichting, maar wij voeren graag de volledige implementatie voor je uit. Wil je het liefste zelf de implementatie en het beheer regelen? Ook dat is mogelijk. In dat geval bieden wij alleen de Azure diensten!

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij helpen jouw vragen te beantwoorden, om je van advies te voorzien en om in actie te komen. Door zo snel mogelijk van Microsoft Azure gebruik te maken, zet je binnen jouw onderneming de volgende stappen in de digitalisering en/of automatisering.