Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

Synology specialist

Wil jij al jouw bestanden op een veilige manier opslaan? En wil je ook nog moeiteloos back-ups (automatisch) kunnen maken? In beide gevallen is het aan te raden om naar een zogeheten NAS te kijken. Met een NAS heb je eigenlijk geen omkijken meer naar het opslaan en back-uppen van al jouw bestanden.

 

Als je het over een NAS hebt, kom je al snel bij het merk Synology uit. In de wereld van deze apparaten is dit gewoonweg het beste merk. Het is niet alleen het beste merk, maar het is ook een merk waar wij nauwe banden mee hebben. Wij zijn namelijk in staat om complete Synology systemen te leveren. Indien gewenst kunnen wij ook nog de systemen volledig voor je installeren.

 

Wat kun je met een Synology NAS?

Voor het opslaan en back-uppen van bestanden heb je tegenwoordig veel mogelijkheden. Toch kiezen veel mensen ervoor om gebruik van een Synology NAS te maken. Dat is goed voor te stellen, aangezien je heel veel kanten op kunt met een NAS. Een NAS van Synology kun je voor onder meer de volgende doeleinden gebruiken:

 

  • Fileserver
  • Back-up van Microsoft 365 Exchange, Teams, SharePoint, OneDrive
  • Back-up van Google suite mail en bestanden
  • Back-up van servers en computers maken
  • Beveiliging camerabeelden opslaan
  • Virtueel servers draaien op een NAS
  • VPN-server

 

Zoals je kunt zien, heb je met een Synology NAS nergens meer omkijken naar. Je weet gewoonweg dat jouw bestanden op een ideale manier opgeslagen worden, terwijl je de NAS ook nog voor andere doeleinden kunt gebruiken.

 

Onze diensten

Bij IT Formule ben je aan het juiste adres voor alle mogelijke Synology systemen. Wij staan graag voor je klaar om je te informeren over de verschillende mogelijkheden. Nadat je de knoop doorgehakt hebt, staan wij ook graag voor je klaar om de gehele levering en installatie op ons te nemen. Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar jouw bestanden en back-ups; precies dát is waarschijnlijk ook de reden dat je naar een dergelijk systeem aan het kijken bent.

 

Doet u liever de installatie zelf? Dat is ook geen enkel probleem. In dat geval leveren wij graag een Synology NAS op maat, waarna u van alle voordelen kunt genieten.

 

Door de jaren heen hebben wij veel mensen blij mogen maken met een Synology NAS. Doordat wij zoveel ervaring hebben, mogen wij ons ook gerust als een Synology specialist omschrijven. Dit handige apparaat kent voor ons gewoonweg geen geheimen meer.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Zou je zelf ook graag van de voordelen van een NAS willen profiteren? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor je, terwijl wij je ook graag informeren over de vele mogelijkheden. Van de aanschaf van een NAS ga je in ieder geval geen spijt krijgen. Gemak, gemak en nog eens gemak. Dat zijn de voordelen van een Synology NAS én van IT Formule.

 

Via de gegevens op onze website kun je direct contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar. Net zoals jouw Synology NAS-systeem in de toekomst gaat doen!