Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

VMware

VMware is een uniek softwarebedrijf en softwaresysteem. U kunt hiermee bijvoorbeeld een server virtualiseren, waardoor u op een veilige en handige manier te werk kunt gaan. U heeft hierbij bovendien niet te maken met de beperkingen van fysieke hardware.

 

Wat is VMware precies?

Bij VMware draait het om zowel virtualisatie als om cloud computing. Binnen deze twee vakgebieden is VMware de beste aanbieder van softwaresystemen. Met de oplossingen van VMware geniet u van veel voordelen, waaronder het virtualiseren van een datacenter. U heeft hierbij alleen nog maar een online server te maken, in plaats van met fysieke hardware met tal van beperkingen.

 

Wat zijn de voordelen van VMware?

Op het gebied van virtualisatie en cloud computing biedt VMware veel voordelen. Om deze voordelen samen te vatten, kunnen we het beste naar de oplossingen kijken:

 

  • U kunt met VMware een online omgeving creëren waarin u op de best mogelijke manier apps kunt ontwikkelen. Deze apps kunt u vervolgens in deze cloud ook moderniseren en met elkaar samen laten werken.
  • U kunt VMware een veilige online omgeving creëren. Met dit systeem werkt u gericht naar een veilig bedrijf. U bent hiermee bijvoorbeeld in staat om op een veilige manier apps te ontwikkelen en deze apps in te zetten.
  • U kunt met VMware de prestaties van uw servers flink verbeteren. Dit doet u bijvoorbeeld door moderne app-operations aanzienlijk te versnellen.
  • U stelt u medewerkers in staat om overal te werken. Dankzij VMware kunt u uw medewerkers vanaf elke locatie laten werken. Met alle dank aan het feit dat dit systeem zich volledig in de cloud bevindt.

 

VMware is een vrij technisch en specifiek systeem. Als u hier weinig tot geen kaas van gegeten heeft, is het niet verstandig om hier zelf mee te experimenteren. Gelukkig kunt u altijd de experts van IT Formule inschakelen.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Wilt u graag meer weten over VMware? Of zou u dit unieke systeem graag direct in uw onderneming laten implementeren? In beide gevallen zit u bij IT Formule goed. Onze experts beschikken over alle benodigde kennis over dit systeem, waardoor zij elke vraag voor u kunnen beantwoorden. Ook dragen wij zorg voor een perfecte implementatie en werking van dit systeem.

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!