ITformule.nl - Wilt u de sterkst mogelijke ICT voor uw bedrijf? Hét ICT bedrijf in Leiden is IT Formule: uw all-in-one IT partner voor verschillende IT-oplossingen.

VMware

Bel mij terug

Heeft u interesse in een All-In-One IT-Partner? Laat IT Formule u bellen voor meer informatie.

IT Formule

VMware

VMware is een uniek softwarebedrijf en softwaresysteem. U kunt hiermee bijvoorbeeld een server virtualiseren, waardoor u op een veilige en handige manier te werk kunt gaan. U heeft hierbij bovendien niet te maken met de beperkingen van fysieke hardware.

 

Wat is VMware precies?

Bij VMware draait het om zowel virtualisatie als om cloud computing. Binnen deze twee vakgebieden is VMware de beste aanbieder van softwaresystemen. Met de oplossingen van VMware geniet u van veel voordelen, waaronder het virtualiseren van een datacenter. U heeft hierbij alleen nog maar een online server te maken, in plaats van met fysieke hardware met tal van beperkingen.

 

Wat zijn de voordelen van VMware?

Op het gebied van virtualisatie en cloud computing biedt VMware veel voordelen. Om deze voordelen samen te vatten, kunnen we het beste naar de oplossingen kijken:

 

  • U kunt met VMware een online omgeving creëren waarin u op de best mogelijke manier apps kunt ontwikkelen. Deze apps kunt u vervolgens in deze cloud ook moderniseren en met elkaar samen laten werken.
  • U kunt VMware een veilige online omgeving creëren. Met dit systeem werkt u gericht naar een veilig bedrijf. U bent hiermee bijvoorbeeld in staat om op een veilige manier apps te ontwikkelen en deze apps in te zetten.
  • U kunt met VMware de prestaties van uw servers flink verbeteren. Dit doet u bijvoorbeeld door moderne app-operations aanzienlijk te versnellen.
  • U stelt u medewerkers in staat om overal te werken. Dankzij VMware kunt u uw medewerkers vanaf elke locatie laten werken. Met alle dank aan het feit dat dit systeem zich volledig in de cloud bevindt.

 

VMware is een vrij technisch en specifiek systeem. Als u hier weinig tot geen kaas van gegeten heeft, is het niet verstandig om hier zelf mee te experimenteren. Gelukkig kunt u altijd de experts van IT Formule inschakelen.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Wilt u graag meer weten over VMware? Of zou u dit unieke systeem graag direct in uw onderneming laten implementeren? In beide gevallen zit u bij IT Formule goed. Onze experts beschikken over alle benodigde kennis over dit systeem, waardoor zij elke vraag voor u kunnen beantwoorden. Ook dragen wij zorg voor een perfecte implementatie en werking van dit systeem.

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!

Waarom kiezen voor IT Formule?

De individuele omstandigheden van uw bedrijf of overheidsinstelling is natuurlijk van grote invloed op de partners die u kiest. Die omstandigheden kennen we nu nog niet. Daarom hier alvast enkele algemeen geldende argumenten van onze opdrachtgevers om juist voor IT Formule te kiezen:

Onze servicedesk staat altijd voor u klaar

Het contact is persoonlijk

Afspraken zijn helder

U houdt zelf controle over uw IT

Interesse in een IT partner?

Meer weten over IT Formule?

IT Formule

Blog & nieuws

7 Meest gestelde Vragen over Back-up Diensten

7 Meest gestelde Vragen over Back-up Diensten

In de digitale wereld is gegevensbeveiliging van essentieel belang voor elke onderneming. Ontdek met ons de antwoorden op de 7 meestgestelde vragen over de back-updiensten die ons IT-bedrijf aanbiedt. Van…

Antwoorden op De 7 Meest gestelde Vragen over Clouddiensten

Antwoorden op De 7 Meest gestelde Vragen over Clouddiensten

In het snel evoluerende landschap van moderne bedrijfsvoering spelen clouddiensten een centrale rol. Ondernemingen staan voor cruciale beslissingen omtrent de cloud, waarbij vragen opkomen over beveiliging, schaalbaarheid en kostenefficiëntie. Wat…

De 7 Meest gestelde Vragen over Zakelijk Internet

De 7 Meest gestelde Vragen over Zakelijk Internet

In de wereld van zakelijk internet komen vaak vragen over kosten, voordelen en de essentiële verschillen ten opzichte van particuliere diensten. Waarom is zakelijk internet soms prijziger? Welke voordelen biedt…

WhatsApp whatsapp