Vragen?

Kom met uw uitdaging of vraag. Wij helpen u graag!

Xelion

Xelion is een unieke VoIP telefoon dienst. Met deze dienst geniet u van meerdere voordelen, waaronder een gegarandeerde bereikbaarheid. Voor het instellen, configureren en aanpassen van deze VoIP centrale zit u bij IT Formule goed.

 

Wat kunt u met Xelion doen?

Met de Xelion VoIP telefooncentrale heeft u naar uw telefonie geen omkijken meer. U kunt met deze centrale de volledige telefonie regelen. Het gaat hierbij om zowel inkomende- als uitgaande oproepen.

 

Wat zijn de voordelen van Xelion?

Met Xelion geniet u van meerdere voordelen:

 

  • Veel gebruiksgemak. Vanuit IT Formule zijn wij met name over het gebruiksgemak van Xelion te spreken. Met dit systeem kun je veel kanten op, waarbij je het systeem ook nog volledig naar eigen wens in kunt stellen.
  • Adresboek. Het is met dit systeem mogelijk om een compleet adressenboek bij te houden. U heeft dit adressenboek bovendien altijd binnen handbereik op uw desktop, laptop en smartphone.
  • Multi device. U kunt Xelion gebruiken op een vaste telefoon, desktop, laptop en smartphone. Doordat u deze telefooncentrale multi device kunt gebruiken, bent u altijd bereikbaar. Dit geldt overigens niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers. U weet hiermee zeker dat bijvoorbeeld de klantenservice altijd (goed) bereikbaar is.
  • Snel en makkelijk bellen. In het systeem van Xelion kunt u met één klik op de muisknop direct bellen.
  • Opnemen van gesprekken. Het is met Xelion mogelijk om de gesprekken op te nemen. Hiermee kunt u de dienstverlening alsmaar verbeteren.
  • Rapportages. Xelion stelt automatisch rapportages voor u op. U krijgt hiermee meer inzicht in bijvoorbeeld de bereikbaarheid van uw bedrijf, maar ook in het belgedrag. Hier kunt u vervolgens gericht op sturen.

 

Wat kan IT Formule voor u betekenen?

Op het gebied van Xelion kunnen wij van alles voor u betekenen. Wij kunnen deze telefooncentrale volledig in uw onderneming integreren. Wij kunnen deze VoIP telefooncentrale volledig naar uw wensen instellen. En wij kunnen alle zorgen voor u uit handen nemen.

 

U heeft hierdoor steeds minder omkijken naar uw telefonie. Ondertussen weet u dat u werknemers op de perfecte manier kunnen handelen. Xelion staat altijd voor hen klaar.

 

Wilt u meer informatie over deze VoIP telefooncentrale? Of wilt u van onze diensten gebruik maken? Neem direct contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!